Category: Вести

Архива на вести

ОГЛАС ЗА ПРАКТИКАНТИ

ОГЛАС ЗА ПРАКТИКАНТИ ЕВРОИНС OСИГУРУВАЊЕ АД Скопје, со долги години успешно работење на македонскиот осигурителен пазар, врши повик за пракса од следниот профил на кадар: РЕФЕРЕНТ за евиденција на полиси ЗА ОСИГУРУВАЊЕ  Опис: Физички...

Евроинс Осигурување се сели на нова локација

Евроинс Осигурување се сели на нова локација    Скопје, 30.03.2016 година. – Ве известуваме дека осигурителната компанија Евроинс Осигурување АД Скопје, изврши промена на седиштето. Новото седиште на Друштвото е на адреса: Ул.Скупи бр.12,...

Кирил Лазаров бренд амбасадор на ЕВРОИНС Осигурување

Кирил Лазаров е новиот бренд амбасадор на ЕВРОИНС Осигурување. Тригодишното партнерство кое започнува од денес, ќе значи промовирање на брендот на ЕВРОИНС од страна на Г-динот Лазаров. Во следните три години, покрај неговото појавување ...

Новитет на Пазарот на Осигурување – Евроинс осигурување, воведува можност за уплата на осигурување преку терминали за наплата

Новитет на Пазарот на Осигурување – Евроинс осигурување, за прв пат во Македонија, воведува можност за уплата на осигурување преку терминали за наплата (Скопје, 01.07.2015) – ЕВРОИНС Осигурување е првата осигурителна компанија во Македонија...

Известување до акционерите

Почитувани, Во врска свиканото Собрание на акционерите на ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје, конкретно точката 11 од Дневниот ред на седницата на Собранието на акционери, во прилог на овој допис Ви доставуваме податоци за ново-предложениот...

Можност за плаќање на рати без камата

Почитувани, Почнувајќи од 1 Април 2015, доколку поседувате кредитна картичка (MasterCard/Visa) од УНИ Банка, услугите на ЕВРОИНС Осигурување ќе може да ѓи плаќате до 10 рати без камата. Со почит, ЕВРОИНС Осигурување