Category: Архива 2013

Постигнат договор со кој ЕВРОИНС ги превзема активностите на КЈУБИ во Романија и Бугарија

Меѓународната осигурителна групација КЈУБИ, специјализирана во делот на корпоративно осигурување, денес објави дека постигнала договор со Евроинс Иншуранс Груп за пренесување на своите осигурителни активности во Бугарија и Романија. По обезбедување на потребната документација...

Првото „Caffè SOSPESO” во Македонија

Првото „Caffè SOSPESO” во Македонија Евроинс Осигурување го нарача првото „Caffè SOSPESO” во IL CAFFE DI ROMA на улица Македонија Скопје, 03.04.2013 година. – Осигурителната компанија Евроинс Осигурување, во соработка со IL CAFFE DI...