Category: Архива 2014

ЕВРОИНС Осигурување со нова донација за СОС Детското село Македонија

Скопје, 25.09.2014 година. – Евроинс осигурување донираше големо количество средства за хигиена на СОС детското село Македонија. Стоката беше испорачана на 25.09.2014 во СОС детското село во Маџари а вкупната вредност на донацијата изнесува...

Шампионот на Македонија во полумаратон Кокан Ајановски ја промовираше првата школа за трчање во Македонија “Евроинс Школа за трчање”

Скопје, 09.04.2014 година. – Шампионот на Македонија во полумаратон Кокан Ајановски во соработка со Евроинс Осигурување, Скопски Маратон и Спортското радио го промовираше формирањето на првата школа за трчање во Република Македонија – „Евроинс...

ЕВРОИНС Осигурување официјална осигурителна компанија на ВИЗ ЕР Скопски Маратон

Скопје, 04.04.2014 година. – Осигурителната компанија Евроинс Осигурување денес потпиша договор за спонзорство со ВИЗ ЕР Скопски Mаратон за период од три години. За тоа време ЕВРОИНС ќе биде официјалната осигурителна компанија на ВИЗ...