Category: Архива 2016

архива на вести 2016

Оглас за вработување – SQL Developer

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ Друштвото за осигурување ЕВРОИНС OСИГУРУВАЊЕ АД Скопје, членка на ЕИГ под Еврохолд групацијата, со долги години успешно работење на македонскиот осигурителен пазар, има потреба од MS SQL DATABASE DEVELOPER. Повеќе информации на...

Евроинс Осигурување се сели на нова локација

Евроинс Осигурување се сели на нова локација    Скопје, 30.03.2016 година. – Ве известуваме дека осигурителната компанија Евроинс Осигурување АД Скопје, изврши промена на седиштето. Новото седиште на Друштвото е на адреса: Ул.Скупи бр.12,...