Category: Вести

Евроинс Осигурување се сели на нова локација

Евроинс Осигурување се сели на нова локација    Скопје, 30.03.2016 година. – Ве известуваме дека осигурителната компанија Евроинс Осигурување АД Скопје, изврши промена на седиштето. Новото седиште на Друштвото е на адреса: Ул.Скупи бр.12,...

Кирил Лазаров бренд амбасадор на ЕВРОИНС Осигурување

Кирил Лазаров е новиот бренд амбасадор на ЕВРОИНС Осигурување. Тригодишното партнерство кое започнува од денес, ќе значи промовирање на брендот на ЕВРОИНС од страна на Г-динот Лазаров. Во следните три години, покрај неговото појавување ...

Новитет на Пазарот на Осигурување – Евроинс осигурување, воведува можност за уплата на осигурување преку терминали за наплата

Новитет на Пазарот на Осигурување – Евроинс осигурување, за прв пат во Македонија, воведува можност за уплата на осигурување преку терминали за наплата (Скопје, 01.07.2015) – ЕВРОИНС Осигурување е првата осигурителна компанија во Македонија...

Известување до акционерите

Почитувани, Во врска свиканото Собрание на акционерите на ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје, конкретно точката 11 од Дневниот ред на седницата на Собранието на акционери, во прилог на овој допис Ви доставуваме податоци за ново-предложениот...

Можност за плаќање на рати без камата

Почитувани, Почнувајќи од 1 Април 2015, доколку поседувате кредитна картичка (MasterCard/Visa) од УНИ Банка, услугите на ЕВРОИНС Осигурување ќе може да ѓи плаќате до 10 рати без камата. Со почит, ЕВРОИНС Осигурување

ЕВРОИНС Осигурување и оваа година сите учесници на Женската трка ќе ги награди со патничко осигурување

ЕВРОИНС Осигурување и оваа година сите учесници на Женската трка ќе ги награди со патничко осигурување за 8 дена со квалитет ВИЗА соседи. Осигурувањето ќе биде со важност до 30.09.2015 а ќе може да...

Роденденска хуманитарна трка на ЕВРОИНС Школата за трчање „Трчаме заедно за децата од СОС Детско село“

Скопје, 26.03.2015 година. – Шампионот на Македонија во полумаратон и промоторот на првата Школа за трчање во Македонија, ЕВРОИНС Школата за трчање, ја најави хуманитарната роденденска трка која ќе се одржи во недела 29.03.2015...

ЕИГ ги превзема HDI Бугарија и Украина

  ЕВРОИНС ИНШУРАНС ГРУП (ЕИГ) потпиша купопродажен договор со TALANX INTERNATIONAL (со седиште во Хановер – Германија) за превземање на осигурителниот бизнис на TALANX во Бугарија и Украина соодветно преку HDI Осигурување и HDI...

Оглас за вработување

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ  ВО  ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје   Работодавецот Акционерско друштво ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ Скопје, со седиште на ул.Филип Втори Македонски бр.3 ТЦ СОРАВИА 5- ти кат Скопје – Центар, распишува:   ОГЛАС ЗА...