Category: Архива 2015

Кирил Лазаров бренд амбасадор на ЕВРОИНС Осигурување

Кирил Лазаров е новиот бренд амбасадор на ЕВРОИНС Осигурување. Тригодишното партнерство кое започнува од денес, ќе значи промовирање на брендот на ЕВРОИНС од страна на Г-динот Лазаров. Во следните три години, покрај неговото појавување ...

Новитет на Пазарот на Осигурување – Евроинс осигурување, воведува можност за уплата на осигурување преку терминали за наплата

Новитет на Пазарот на Осигурување – Евроинс осигурување, за прв пат во Македонија, воведува можност за уплата на осигурување преку терминали за наплата (Скопје, 01.07.2015) – ЕВРОИНС Осигурување е првата осигурителна компанија во Македонија...

ЕИГ ги превзема HDI Бугарија и Украина

  ЕВРОИНС ИНШУРАНС ГРУП (ЕИГ) потпиша купопродажен договор со TALANX INTERNATIONAL (со седиште во Хановер – Германија) за превземање на осигурителниот бизнис на TALANX во Бугарија и Украина соодветно преку HDI Осигурување и HDI...