Можност за плаќање на рати без камата

Почитувани,

Почнувајќи од 1 Април 2015, доколку поседувате кредитна картичка (MasterCard/Visa) од УНИ Банка, услугите на ЕВРОИНС Осигурување ќе може да ѓи плаќате до 10 рати без камата.

Со почит,
ЕВРОИНС Осигурување

Можеби ќе ве интересира...