ЕВРОИНС Осигурување официјална осигурителна компанија на ВИЗ ЕР Скопски Маратон

Скопје, 04.04.2014 година. – Осигурителната компанија Евроинс Осигурување денес потпиша договор за спонзорство со ВИЗ ЕР Скопски Mаратон за период од три години. За тоа време ЕВРОИНС ќе биде официјалната осигурителна компанија на ВИЗ ЕР Скопски Маратон

Можеби ќе ве интересира...