Евроинс Осигурување се сели на нова локација

Евроинс Осигурување се сели на нова локација

  

Скопје, 30.03.2016 година. – Ве известуваме дека осигурителната компанија Евроинс Осигурување АД Скопје, изврши промена на седиштето. Новото седиште на Друштвото е на адреса: Ул.Скупи бр.12, Карпош, 1000 Скопје. Работното време останува исто, секој работен ден од 08-16 часот.

За обезбедување на уште подобра услуга за нашите клиенти се селиме на нова локација, во поголем простор, пријатен амбиент и околина. Новиот објект е со површина од 2140 м2, а во рамки на истата деловна зграда ќе бидат и останатите членки на ЕВРОХОЛД групата:

  • Евролиз Ауто ДООЕЛ Скопје, Акционерско друштво за финансиски лизинг
  • Стар Моторс ДООЕЛ, официјален увозник на возилата Мazda за Македонија

 

Можеби ќе ве интересира...