ЕВРОИНС Осигурување со нова донација за СОС Детското село Македонија

Скопје, 25.09.2014 година. – Евроинс осигурување донираше големо количество средства за хигиена на СОС детското село Македонија. Стоката беше испорачана на 25.09.2014 во СОС детското село во Маџари а вкупната вредност на донацијата изнесува над 150.000 ден.

Можеби ќе ве интересира...