ОГЛАС ЗА ПРАКТИКАНТИ

ОГЛАС ЗА ПРАКТИКАНТИ

ЕВРОИНС OСИГУРУВАЊЕ АД Скопје, со долги години успешно работење на македонскиот осигурителен пазар, врши повик за пракса од следниот профил на кадар:

РЕФЕРЕНТ за евиденција на полиси ЗА ОСИГУРУВАЊЕ

 Опис:

 • Физички прием на полиси за осигурување, проверка и евидентирање на полисите во софтверот на Друштвото, задолжување и раздолжување со полиси на продажната мрежа, евиденција на состојба на отпечатени полиси
 • Административни одговорности

 Потребни квалификации и способности:

 • Завршено високо образование
 • Возраст до 29 години, регистрирани како невработени за користење на надоместок преку Агенцијата за вработување на РМ
 • Одлични вештини за работа со компјутер
 • Добро владеење на англиски јазик на работно ниво
 • Високи комуникациски способности и тимски дух
 • Аналитичен пристап кон решавање на доделените задачи
 • Организираност и одговорност

 

Друштвото нуди:

 • Практична работа во динамична,  развојна и пријатна средина, за период од 3 месеци.
 • Можност за вработување по истек на практикантството
 • Работно време: Понеделник – Петок; 08:00 – 16:00 часот

Доколку сте заинтересирани, Ве молиме да ја испратите Вашата кратка биографија на следната e-mail адреса: hr@euroins.com.mk со назнака дека аплицирате за практична работа. 

Само одбраните кандидати ќе бидат контактирани.

Можеби ќе ве интересира...