Почитувани клиенти, Поради технички проблеми со фиксната телефонија на Евроинс Осигурување во Генералната дирекција, Ве известуваме дека телефонската централа привремено не работи. За Вашите потреби може да не контактирате на следните телефони:

  • Продажба 075/ 318 357;  078/ 331 539
  • Штети 02/ 55 11 563; 076/ 431 980; 075/ 318 775
  • Сметководство и Финансии 076/ 426 931; 071/ 359 018
  • Наплата 075/ 318 616
  • Технички секретар 02/ 32 28 904; 075/ 304 196

Со почит, Евроинс Осигурување АД Скопје

Recommended Posts