Skip to content

ЕВРОКАСКО

ЕВРОКАСКО

Најевтин производ на пазарот по цена од 300 ден (5 евра) за годишна полиса

Опис на продуктот

  1. Едногодишна каско полиса за патнички возила кои се во сопственост на физички лица со АО полиса од Евроинс
  2. Најевтин производ на пазарот по цена од 300 ден (5 евра) за годишна полиса
  3. Покрива штета во вредност до 12.300 ден (200 евра).
  4. Може да се набави исклучиво во агенциите на Евроинс
  5. Важи на цела територија на Р. Македонија
Квалитет
0%
Сигурност
0%
Доверба
0%
0
години на пазарот
0
канцеларии низ Македонија
0 +
одлични продукти
0 +
задоволни клиенти
Покриени ризици
Исклучени ризици
Дали сте заинтересирани да Ве контактираме за овој продукт?