Skip to content

КАСКО НА ПРВ РИЗИК

КАСКО НА ПРВ РИЗИК

Осигурајте го вашето патување и патувајте без грижи.
Секогаш тука за вас!

Опис на продуктот

  • Каско на прв ризик
  • Гранично осигурување
  • Каско осигурување на пловни објекти
  • Одговорност кон трети лица на пловни објекти
  • Општа одговорност од дејност
  • Законски одговорности од дејност (адвокати, ревизори, извршители,туристички агенции,нотари, проектанти, стечајни управници, одговорност на осигурителни брокери, геодети и сл.)
Квалитет
0%
Сигурност
0%
Доверба
0%
0
години на пазарот
0
канцеларии низ Македонија
0
одлични продукти
0 +
задоволни клиенти